Το blog δέν διεκδικεί δάφνες δημοσιογραφίας ούτε ρεπορτάζ.Απλά αναδημοσιεύει επιλεγμένες ειδήσεις.ΝΙΚΟΣ'68

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει στο διαδίκτυο!


Η συγκίνηση και η ελπίδα σε όλο το μεγαλείο.


Ένα χρήστης του facebook ανέβασε αυτή την φωτογραφία όπως αναφέρει το masternews.gr με αυτή την πραγματικά γλυκύτατη μικρή να φιλάει την προτομή του Απόλλωνα, τον σημαντικότερο θεό της Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας μετά τον Δία.

Μια όχι και τόσο απλή φωτογραφία μιας και καθρεφτίζει το μέλλον και το τεράστιο αρχαίο παρελθόν της χώρα μας καθώς την ελπίδα και την αγνότητα.

Μια τόσο απλή φωτογραφία που κρύβει τόσα πολλά μηνύματα.

Το διαβάσαμε από το: Μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει στο διαδίκτυο! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_8710.html#ixzz43R9XRGwB

5 σχόλια:

  1. Που Πας Ευρώπη; ή Που Πας Ευρώπη!

    Δεν χρειάζεται να ΜΑΣ το εξηγήσουνε οι μέχρι χθες Ελιτοψευτοδημοκράτες! Μας το έκανε ... στραγγάλια τότε ο Λένιν! Η Ευρώπη είτε θα ενωθείτε κάτω από μια Απόλυτη Αυταρχική Δικτατορία είτε δεν θα υπάρξει Ενωμένη Ευρώπη! Άλλωστε και ο Ναζισμός Αυτό δεν ήθελε;; Μια Ενωμένη Ευρώπη αλλά με άλλα μέσα ... του τότε και γρήγορα μάλιστα (Clausewitz:Ο Πόλεμος είναι η Πολιτική με Αλλά Μέσα!)!! Το Drang nach Osten της Ε.Ε. σε συνάρτηση (πάντα) με το πολεμικό ΝΑΤΟ είναι μπροστά μας λες και βρισκόμαστε αρχές του 39-40! (Ουκρανία, Βαλτικές Χώρες, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα,κ.α.) Μία Σοβαρή Επιστημονικοοικονομικό Ανάλυση θα Σας κάνει ... Προφήτες!
    Όλα τα άλλα που γράφονται και ακούγονται είναι από συνειδητές ή ασυνείδητες παραφυάδες του Σάπιου ΚαπιταλιστηκοΟικονομικού Συστήματος! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ το βιώνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ!!! ΤΟ TTIP and CETA ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΟΣ (Το Ανώτερο Στάδιο/Μορφή του Καπιταλισμός Εστί ο Ιμπεριαλισμός!)! Καί Ένα Μυστικό: Το TTIP and CETA δρομολογείθεικε χρονικά μέσα δεκαετίας του 90 για εφαρμογή του μέχρι το ...2020!!! Πώς είναι Δυνατόν Εμείς να το γνωρίζουμε και Εσείς όχι ;; Για βοήθεια Σας, Ούτε Θεοί ούτε Προφήτες Είμαστε!! ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ! Δεν Είπαμε Ποτέ ψέματα στον ... Εαυτούλη ΜΑΣ!!! Απλά γενηθείκαμε Έλληνες Επιστήμονες Επαναστάτες!!!... Καλημέρα Πέρα ώς Πέρα !!!☇��

    Υ.Γ. Ο "Τουρισμός" Είνα Παροχή Υπηρεσιών κοινώς "ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ Γκαρσονιλίκη"! Δηλ. ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Η "Ελληνική Πολιτεία" με όλους τους θεσμούς της ! Δηλ. Αποικικρατούμενος Μαχαλάς ! Η Επανάσταση του 21 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

    Υ.Γ. Was und Wer war Fallmereier ;; Bruder von Darwin;; Ο Πιθικισμός των Πιθίκων ... Συνεχίζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΜΑ: Οι Ψευτοαριστεροί και οι Λουλάδες ! (Είναι το Ιδιο!)

    Συγνώμη αλλά ΑΥΤΟΊ οι ΧλεχλεδοΛακέδες δεν ΔΗΛΏΝΑΝ από την Αρχή ότι "Βρισκόμαστε σε έναν οικονομικό πόλεμο";; Και όπως έλεγε ο Clausenwitz "ο πόλεμος είναι μια άλλη μορφή της πολιτικής"! Είμαστε σε έναν οικονομικό πόλεμο, αυτό έλεγε και το Τσιπραίικο όπως και τα άλλα προηγούμενα γλοιώδοι! Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ! Τσιπραίικο ΠΡΌΔΩΣΕΣ 3 φορές ! Όταν σε έκλεξε ο Ελληνισμός πρώτη φορά, ΠΡΌΔΩΣΕΣ για δεύτερη φορά στο ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΝΩ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΝΌΜΩΝ και το ΤΡΙΤΟ το ίσως ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ κατέθεσες ΣΤΕΦΆΝΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΑΛΛΆ ΈΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΖΩΉ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! Είτανε δηλαδή κορόιδα, βλάβες και ηλίθιοι! Σύν τοις άλλοις "χαντάκωσαν" και το μέλλον των Παιδιών τους, ενώ τα παιδιά των Προδοτών .. διάπρεψαν και διαπρέπουν μέχρι σήμερα !

    ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! ..

    Στον Διάβολο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΜΑ:Προσλαμβάνουν στα Νοσοκομεία και Νεκροτομία Κομμώτριες και... Σαλεπιτζήδες!


    Σε απόλυτο φιάσκο οδηγείται η προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει με Κομμώτριες κ. Σαλεπιτζίδες το προσωπικό του ΕΣΥ (και του Εγώ) με την πρόσληψη περίπου 4.000 Συμβασιούχων .... ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΜΑ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΌΚΙΑ!

    Εδώ ξανά το βλέπουμε το ψέμα όλων των καλοθελητών! Αντιστρέφουν την Λογική! Την Βιάζουν και Ασελγουν! Χρεισιμοποιούν ψευτοεπιστημονικούς όρους! Έτσι είναι και το Καπιταλιστικό Οικονομικό Σύστημα: Αντιεπιστημονικό, Άνευ Λογικών Κανόνων, κοινώς ΣατανικόΣκοταδιστικό (ΣΣ)! Άκου Εκεί.... Αρνητικά Επιτόκια! Αυτός ο όρος είναι ... Μη Υπάρχον! Δεν Υπάρχει! Χρεισιμοποιούν ψεύτικους όρους για να δικαιολογίσουν το ψέμα Τους! Αυτοί ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΨΈΜΑ ΖΟΥΝΕ γιαυτό παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά (Μαριχουάνες, Κόκες και Συνθετικά)!

    Αλλά ΕΜΕΊΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή